Още вчера в медиите се появи информация, че JUDAS PRIEST ще свирят на Hills of Rock 2018. Това е напълно вярно и абсолютно сигурно! Групата нетърпеливо е качила тази информация в техния уебсайт и Фейсбук страница, още преди промоутърът да го обяви официално.

JUDAS PRIEST ще бъдат хедлайнер на фестивала Hills of Rock 2018 на 21 юли и са подготвили голяма изненада за феновете си! Наред с Firepower, което е името на предстоящия им осемнадесети студиен албум, те ще представят всичките си хитове с невероятно мултимедийно шоу и титанична метъл мощ.

Ден след тях в специалната нощ на Hills of Rock Exclusive на сцената ще излезе още една легендарна група – Iron Maiden. Комбинираните билети за целия фестивал са на цена 120 лева до края на годината. В продажба са и отделни билети – само за Hills of Rock (20-21.07) на цена 80 лева и само за деня на Iron Maiden – на цена 70 лева.

Зашеметяващата кариера на JUDAS PRIEST продължава повече от 40 години. Влиянието им е изключително голямо. Доказателство за това е и последният им студиен албум Redeemer of Souls (2014), който дебютира на 6-о място в Билборд 200. Тяхната популярност и авторитет на световната музикална сцена са несравними. Неслучайно ги наричат "Metal Gods" ("Боговете на метъла"), което произлиза от едноименната им песен. Групата е продала повече от 50 милиона копия на албумите си по целия свят.