Двете чаровни музи Петя Пърл и Нина Вангелова на провокативния творец Красимир Марчев излизат на сцена в общ проект с неговите талантливи ученици от школата за актьорско майсторство за младежи „Драма Студио“ на която той е ръководител. Мултимедийният пърформанс е част от Български фестивал за таланти, където визуалният артист Красимир Марчев е специален гост. Младите артисти от „Драма Студио“ ще направят първите си стъпки на истинска сцена, а Нина Вангелова и Petya Pearl, които са познати на публиката съответно от проектите „Магическият свят на любовта“ (виж ТУК) и „Игра“ (виж ТУК) също ще бъдат част от шоуто на визуалния артист, който живее и твори в град Бургас.

Голямата изненада в проекта обаче ще бъде шампионката по спортни танци и носителка на множество медали Татяна Ефимкина, която всъщност е главната героиня Алиса.

„Шоуто ще е мултимедийна проекция върху екрани на сцената. Петя и Нина ще участват с воклани изпълнения, впечатляващата Татяна изпълнява танц, а децата от школата правят своя дебют на сцената като актьори“, повдига завесата Красимир Марчев пред БургасИнфо.

На сцената на Български фестивал на таланти ще се включат още двама специални гости - участникът от предния сезон на X-Фактор - младият изпълнител от Бургас Артьом Анатолиевич и талантливият Теодор Койчинов, който освен като финалист в първия сезон на риалити шоуто Music Idol, е известен и като водещ на Радио Fresh. А едно от най-впечатляващите събития в музикалната му кариера е рок концертът „Шоуто продължава“ – QUEEN Tribute, в който Теодор изпълнява песните на легендарната група, партниращ си с диригент Димитър Косев с участието на Държавна опера – Бургас (виж ТУК).

Проекта за постера е дело на талантливия бургаски дизайнер Светослав Станков, снимката е на Красимир Марчев.

Децата от "Студио Драма", които правят своя дебют на сцената: Валерий Койчев, Деница Иванова, Ива Стоилова, Лора Тренева, Радина Чачева, Петър Генчев