Истината е, че напуснах "Тоника" заради Гого, а не заради Ева, призна внезапно Ваня Костова във ВИП Брадър. Във визитката си тя обясни, че се е махнала от формацията на концерт през 2002 година. Преди това Гого й заявил, че на всички останали им било неприятно да бъдат заедно с нея, но смеели да й кажат. Тя им била дразнител и се опитвала да ги разделя.
Бях адски обидена, каза Ваня. В края на концерта обявих, че повече няма да пея с колегите. Не казах на никого причината. Някои ми говореха, че Ева прави магии. Чувствах се необичана.
Не съм правила никакви магии, подскочи Ева. Така ми казаха, реплекира Ваня. И на мен ми говореха, че приказваш зад гърба ни, каза Ева. Двете успяха да се овлядеят по време на играта, но после седнаха да се изяснят. Каквото и да има заровено в миналото, предпочетоха да го оставят там, за да не навредят на имиджа си.

Ваня Костова поизлъга, че не е казвала, че Ева е човек, който прави магии, а Гого й помагал. Само че го направи във визитката си. Ева пък премълча, че семйството й беше във война с Костова. Трябваше да ти направим забележка. Ти пред 3000 души заяви, че ни напускаш. Трябваше да знаем защо, нали? А после ти помогнахме в кариерата, помниш ли?

Ваня изглеждаше леко гузна, Ева също.

И двете май спестиха истината, а каква е тя, ще стане ясно рано или късно.

Всички помнят началото на формата. Когато певиците от "Тоника" се видяха за пръв път в Къщата, всяка се скри в различен ъгъл и отказаха да говорят една с друга. Демонстрацията на добри чувства по-късно явно е само защитна поза и за двете.