Майката на Джулиана Гани не харесва това, в което се е превърнала дъщеря й.

Жената бе разпъната на кръст от Кристина Патрашкова, която я попита: „Как сте разрешили на дъщеря ви да се обезобрази така? Тя е добро момиче, но нищо в нея не е истинско. Като се започне от косата, мине се през устните, за гърдите да не говорим, даже ноктите й не са нейни“.



„Как мислите, харесва ли ми?, отговори тъжно майката на силиконката. Преди последната й операция за още силикон отидох при лекаря и му предложих повече пари, само и само да не я пипа повече. Но той отказа. Плакала съм, страдала съм, това не детето, което родих. Не одобрявам външния й вид, но кажете ми какво мога да направя, когато тя се харесва така?“, проплака жената.

Брадърът обаче унижи пловдивското Барби и го накара да свали екстеншъните. С куп сълзи и сополи Джулиана се съгласи и от главата й беше свален куп чужда коса. Оказа се, че не е толкова неприятна гледка без допълнителните кичури, но тя прие това като гавра с тялото й и самочувствието й.



Всъщност гаврата си е направила самата тя. Три операции за още и още силикон, а сега се готви за четвърта. За да имала най-големите гърди в България. Надути джуки, които изглеждат грозни, но тя си ги харесва. Залепен маникюр, изкуствени мигли с пет пласта спирала. Чужда коса на главата. А сега е изкушавала да си махне ребра за по-тънка талия и да си удължи краката.

Да. Правилно четете – краката. Да счупят и двата и с вътрешна шина и пирони да увеличат костта с пет сантиметра. Е, сигурно ще боли, обясни тя, понеже още се колебаела. Но пък щяла със сигурност да си намали носа. Ти чуваш ли се – стресна се живата съвест на Къщата Енджи Касабие. С тези големи устни, ако носът ти е по-малък, ще изглеждаш гротескно. Ще е грозно.

Джулиана обаче не я чу. Наумила си е да си пили носа и толкова. А бебето от силикон ли ще суче, като роди, попита тихичко Сашка Васева. Но отговор не получи.



Всъщност Джулиана е продукт на новото време, което бълва изкуствени красавици на конвейр. Толкова изкуствени, че буквално са лишени от индивидуалност и приличат като излязли под калъп. Красиви, но като ония кукли от специалните шопове. И безмозъчни.

Гани уж има образование – не е проста, тогава защо? Защо си причинява всичко това, разплаквайки майка си и излагайки родата си?

Явно не може да си направи операция на мозъка, за да отстрани оня тумор на суетата, който я е докарал дотук.