Предизвикателство към учениците – да напишат пожелание към своя любим учител отправи Младежкият културен център в Бургас. Инициативата е посветена на Международния ден на учителя, който се отбелязва всяка година на 5 октомври.

Според регламента, всеки има право да изпрати едно пожелание, написано на "Word", друг текстов редактор или написано на ръка четливо, може да бъде оцветено или украсено чрез различните видове приложни изкуства, може да бъде под формата на колаж, картичка или друго изразно средство, избрано от участника.

Изпращайте вашите произведения до 7-ми октомври 2016 г. включително на имейл: mkc_bs@abv.bg. Ако в творбите са използвани приложни изкуства - те ще се събират в Младежки културен център, ул. "Гладстон" № 39, ет. 2, стая № 23.

Не забравяйте да прибавите към своите пожелания и данните си: трите имена, навършени години, населено място, от кое училище сте, за кой преподавател пишете и координати на връзка - телефон и e-mail.

Всички творби ще бъдат прочетени внимателно от компетентно жури и публикувани в сайта на Младежки културен център - Бургас - www.mladite.eu.

Имената на победителите ще бъдат избрани в рамките на 2-та почивни дни след края на Предизвикателството и оповестени на 10 октомври в сайта http://mladite.eu/ и фейсбук страницата на центъра.

„Развихрете творческия си дух! Вдъхновението и талантът нека са от Вас, а наградите - от нас!”, призовават от Младежкия културен център.