Див екшън на сватба завърши с обезобразяване на лицето на жена в айтоското село Черноград, а виновникът получи условно наказание. Побойникът Хасан М. е изправен пред съда за нанасянето на тежка телесна повреда на Марийка. Той е осъден с лишаване от свобода от 3 години, като наказанието му е отложено с изпитателен срок 5 години.

Скандалът избухнал посред бял ден пред ресторанта на село Черноград, община Айтос. Насред екшъна Хасан хвърлил камък с големина на голяма ябълка. С камъка ударил Марийка в лицето, в областта на носа и между двете вежди. Така й причинил тежка телесна повреда, изразяваща се в хлътване в основата на носа, с добре открояващ се белег в тази област. Уврежданията причинили обезобразяване на лицето.

Жители на село Черноград разказаха пред БургасИНФО, че екшънът се разиграл по време на сватба между младоженци от Черноград и Чукарка. В разгара на празненството представители на двете фамилии се скарали и тогава Хасан, който бил от Грозден, хванал камъка. Пострадалата жена е от село Чукарка.

Хасан пък сключил споразумение с прокуратурата, като получи основната присъда.