43-годишният Мехмед Юсеин от руенското село Рудина потъна вдън земя след жестокото убийство в село Снягово. Трети ден продължава претърсването на местностите в района, но без успех. Няма и следа от него нито край Снягово, нито в село Рудина, съобщиха местни жители, които помагат при търсенето, пред БургасИНФО. Снимката ни е предоставена от жители на Снягово с цел да се улесни търсенето.

Мехмед Юсеин изчезна след кървавата драма в къщата на 46-годишния Ереджеп от Снягово. Припомняме, че Ерджеп беше убит с нож в нощта срещу 25-ти май. Зад зреврството се предполага, че стои любовта му с Айше Кадир. Айше е била съпруга на Мехмед и живеела в Рудина дълго време, но преди година се разделила с него и се преместила в Снягово при Ереджеп, от когото има едно 9-месечно бебе и чака второ.

Убийството потресе Снягово. Във фаталната нощ в къщата на Ереджеп и Айше, са били и двете дъщери на жената от Мехмед, както и малкото бебе. Освен тях, там са били и родителите на убития мъж, които обаче спят на долния етаж и едва ли са имали възможност да реагират.

Полиция и горски издирват Мехмед със следови кучета край Снягово. Няма го и край Рудина. В селото той живеел сам, близките му са пръснати по близки села в съседната община Поморие.