Бургазлията Янчо Карчев направи своята любима Мария Петковска незабравимо щастлива, като й поднесе романтична изненада на морското дъно, на подводния параклис в Приморско. Младата жена за втори път в живота си се гмурка под вода, но този път там я очакваше огромно сърце с надпис „Ще бъдеш ли моя спътник, но не в дайвинга, а в живота?“. В организацията на впечатляващото предложение за брак участваха верни приятели на влюбения бургазлия, като подготовката е протичала цяла седмица. Сред посветените в подводната романтична магия участва и бившият общински съветник в Бургас Стефан Цинцарски, който е запален водолаз и винаги е отворен за нестандартни идеи.

„Сформирахме цяла ОПГ по подготовката. На Мария й казахме, че тя просто ще присъства на едно прозаично гмуркане. Бяхме поръчали огромно сърце, изработи го Емилия Димитрова, която се съобрази с всички наши изисквания да издържи на солената вода на дъното. Час и половина по-рано двама приятели потопиха сърцето, за да бъде изненада, другите чакаха в засада, подаваха си сигнал. Бяхме взели мерки и за обезопасяване на събитието в случай, че емоциите излязат извън контрол.“, каза с обичайното си чувство за хумор Стефан Цинцарски пред БургасИНФО.

Пръстените, съпътстващи по традиция подобно романтично събитие, били поставени в мидени черупки, помислено е било за всички аксесоари, за да направят мига запомнящ за цял живот. Не липсвало, разбира се, и шампанско. А за Мария усещането било незабравимо, както и за нейният бъдещ съпруг Янчо. Техните приятели им пожелават щастлив съвместен живот.