Уникално по рода си събитие ще се проведе тази събота в Бургас. Морският град отново ще е новатор и за първи път в България се организира Mil-Sim EVENT в изоставения мол “STRAND” -24-часова битка с мащаб над 200 играчи. Организатори на алтернативното събитие са Airsoft Kings Bulgaria.

Какво представлява събитието?

Играчи и отбори от цялата страна, включително гости от Румъния, Турция и Хърватия, ще се впуснат в ролята на контрактори в пост-апокалиптичен свят, където по-добре обучените и оборудвани воини имат по-голям шанс за оцеляване. Бойните отряди ще трябва да се борят за контрол над важни точки, като лаборатории за генно-модифициране, складове с боеприпаси, логистични центрове, храна, гориво и други ресурси от жизнено важно значение.

Това интерактивно приключение ще включва мисии по намиране и спасяване на „ранени“ учени (включително използване на турникет и носилка), по саботиране на вражески логистични центрове (заглушаване на антени и радиовръзка), мисии за намиране и използване на нов мутагенен ген (създаване на свръх-войници-самите играчи) и др. Всичко това ви очаква през светлата част на денонощието.

За тъмната част на деня организаторите са подготвили “страшни” неща! „В светът, в който ще се потопите, мъртвите оживяват и се превръщат в “бродещи” (отделен отбор-част от екипа на Airsoft Kings Bulgaria). След настъпването на тъмнината, антидотът ще бъде едно от най-ценните неща в бойния инвентар на операторите. През нощта най-важната задача на колектива ще бъде оцеляването“, повдигат част от завесата от Airsoft Kings Bulgaria.

В края на първата част от мероприятието (18:30-19:30) е предвидена организирана томбола с над 100 награди. В томболата са включени 9 големи награди от организаторите, Camouflage.bg, Olymp Gym Бургас, Стрелбище и пейнтбол “Капчето” гр. Бургас и др.

Правила за участие и записване, както и повече информация, може да намерите тук:

https://airsoftkings.bg/events/#info