Млад мъж е пострадал тежко навръх Тодоровден. Сигнал за инцидента, станал в частен дом на бургаската улица “Георги Шогунов”, е подаден около 14.00 ч. вчера в Първо районно управлени.

Какво е станало?

24-годишен бургазлия нанесъл множество прободни и прорезни рани пo главата, ръцете и гръдния кош от лявата страна на тялото на 19-годишен бургазлия. Той е претърпял спешна хирургична операция и е настанен за лечение в отделение “Реанимация” на УМБАЛ – Бургас, с опасност за живота.

Според полицията около 13.00 ч. в къщата собственикът й – 35-годишен бургазлия, празнувал с приятели Тодоровден. Малко по-късно към тях се присъединил и 19-годишния бургазлия, който след употреба на голямо количество алкохол започнал да се държи агресивно и влязъл в пререкания с останалите гости, възпроизвеждайки изстрели с пневматичен пистолет срещу домакина и негов приятел. Нанесъл и удар с ръка на 24-годишния бургазлия, който счупил една от бутилките с алкохол и нанесъл множество прободни и прорезни рани в областта на главата, ръцете и гръдния кош на 19-годишния мъж. След деянието 24-годишният извършител избягал, но е задържан със съдействието на служители от Второ Районно управление – Бургас. Работата по случая продължава.