Огромни опашки се извиха още в ранни зори пред „Кауфланд” в Бургас, заради промоцията на олио с цена 2,99 лв.

„Стотици нахлуха наведнъж още при отварянето на магазина. Олиото свърши за минути. Очаква се другата седмица отново да има промоция”, каза служителка на търговския обект пред Бургасинфо.

Закъснели клиенти останаха разочаровани, че още в 9 часа не успяха да се снабдят със заветния продукт. Сред щастливците, които бяха напълнили количката си с промоционалната мазнинка, беше възрастен мъж.

„Купух 2 стека, за да дам и на приятел. Това олио може да е мазна вода, но пък цената е добра”, каза той. Възрастна бургазлийка, пък упяла да се снабди само с една бутилка.

„Всеки грабеше. Аз едвам смогнах да се добера до тази бутилчица, другото олио е на нормална цена от 4,99 лв.”, каза жената на излизане от „Кауфланд” в ж.к. „Славейков”.

Подранили клиенти събщиха за станал инцидент с мъж по време на блъсканицата. Възрастният мъж бил сред първите, успли да влязат в обекта, когато се свлякъл на пода. Той е починал.

В другия обект от веригата в ж.к. „Изгрев” клиентите също останаха разочаровани още в 9 часа. И там промоционалното олио „Плиска” беше свършило и хората с огорчение виждаха само бутилките „Бисер” от 4,99 лв.