ОДМВР-Бургас съобщи какво е състоянието на двамата пострадали при тежката катастрофа, която стана вчера следобед на излизане от Сунгурларе в посока село Черница.

Припомняме, че лек автомобил “Тойота Ярис”, със сливенска регистрация, управляван от 21-годишен мъж от село Ябланово (движещ се от село Горово към село Бероново) не спрял на пътен знак “СТОП” и е бил блъснат от правомерно движещия се лек автомобил “Пежо Бипър”, с турска регистрация, управляван от 55-годишен мъж от Каспичан. Ранени бяха трима от пътуващите в лекия автомобил “Тойота”, като 26-годишна жена от котленското село Мокрен почина в линейката на “Спешна помощ”.

Пострадалите – 23-годишен мъж от село Ябланово и водачът на лекия автомобил “Тойота” са откарани в УМБАЛ - Бургас. Пътникът получил черепно-мозъчно травма и множество фрактури по тялото. Настанен е за лечение в отделние “Реанимация” на УМБАЛ - Бургас, с опасност за живота. А водачът получил охлузни рани в областта на главата, но е без опасност за живота. Двамата водачи са тествани на място за употреба на алкохол и наркотични вещества, като пробите са отрицателни.