Лятното издание на хенд мейд фестивала, който се провежда в момента в Експоцентър "Флора" - Бургас, отново успя да изненада посетителите си. Този път нов акцент са памучните дрехи, подходящи за носене както в ежедневието, така и по повод, с ръчно изрисувани с българска шевица. Тяхната авторка е лъчезарната Деница Николова от Поморие, която лично обикаля цялата страна, за да подбере най-добрите кройки и материи за своите модели. Изработва всяка дреха в един-единствен размер, цвят и модел, а рисунъка е толкова перфектен, все едно не е правен от човешка ръка, а от машина. С тениските, туниките, ризите, шапките и аксесоарите, които продава може да се облече цялото семейство - има мъжки, дамски и детски.

А само един щанд преди дрехите с рисувана българска шевица, още на входа ще ви посрещнат гостите от rocksandbg, които вече са неизменна част от всеки бургаски фестивал със своите рокаджийски аксесоари - чанти, статуетки, значки, китари и др.

Детски работилници, кът с гостилница, домашно вино, сок от арония, веган изкушения, грънчарско колело, минерална козметика и още много изненади очакват посетителите на Флората.

Дамите не могат да подминат щанда с ароматерапия и био грим на Магдалена Роза.

А дори и никога да не сте чували за шунгит, на това издание на фестивала ще можете дори да си закупите изделия от този руски минерал на здравето, наричан още Гостът от дълбокия Космос.

Не подминавайте и благотворителния базар, където може да дарите средства в помощ на бездомни животни или да закупите от техните продукти.