Инвестиционният потенциал в "Индустриален и логистичен парк - Бургас" и съвременни ИТ решения за бизнеса ще бъде представен на форум в Свободния университет. Събитието ще се проведе на 30-ти ноември.

Главният организатор "Индустриален и логистичен парк - Бургас" събира водещи специалисти, които ще разкрият възможности за инвестиции и управление на бизнес процеси пред мениджъри на различни компании, инвеститори от страната и града, представители на местната власт, браншови камари, бизнес организации и студенти.

Лектори от водещи компании в бранша ще разкажат за най-популярните технологии и тенденции при бизнес софтуера, които осигуряват средата за функциониране на съвременните компании. Всеки представител на фирма, който присъства на събитието, ще има възможността да зададе лично въпросите си и да получи ценни съвети за решаването на сложни бизнес казуси.

Организатори и партньори на събитието са "Индустриален и логистичен парк" - Бургас АД, Община Бургас, Бургаски свободен университет, ERP Academy, КРИБ - Бургас, SUTHERLAND и др.

Безплатна регистрация за събитието:

https://www.eventbrite.com/e/29455173216?ref=estw