Общинският съветник Камен Тодоров беше единодушно преизбран за втори пореден мандат за координатор на младежката структура. Освен младия политик в ръководството влизат още – организационен секретар Иван Димитров - също общински съветник, както и Стефан Иванов - като член на ръководството.

Събранието беше открито от областния председател на МГЕРБ - Николай Василев и общинския председател на партията Радослав Балтаджиев. Галя Василева от Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ представи пред младежите актуални политически теми от страната, които заинтригуваха младежите. Тодор Йосифов обсъди с новоизбраното ръководство и младежите тяхното развитие и визията на ГЕРБ за предстоящите избори. Структурата в Бургаска област работи активно за развитието на младежите в различни сфери. Присъстващите членове коментираха напредъка на Камено от началото на мандата на кмета Жельо Вардунски. Избраното ръководство получи пълната подкрепа на членовете и присъстващите единодушно.

"Изключително силна структура, поредното доказателство, че младежите на ГЕРБ в цялата ни област и страната работят всеки ден за развитието на България тук и сега", коментира Николай Василев. Областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев поздрави членовете на организацията. До края на месеца предстоят и отчетно-изборни събрания на МГЕРБ в Карнобат и Средец.