Проведохме позитивна, добра, усмихната кампания, насочена към хората. Не случайно днес засаждаме дръвчета и рози, посланието е ясно – то е свързано с пролетта, природата, с това, че всяко живо същество се ражда за нов живот. Нека и ние да се събудим от този кошмарен двегодишен сън и на 2 април да гласуваме с номер 2 за коалиция ГЕРБ-Бургас за нашите достойни кандидати. За да продължи животът отново и за стабилна България. Това каза областният лидер на ГЕРБ и кмет на Поморие Иван Алексиев на символичното закриване на предизборната кампания на коалицията в Бургаски регион. Кандидат-депутатите засадиха 28 рози „Дамасцена“ и дръвчета Ясен в Морската градина.

Това дава допълнителен повод за радост и добро настроение не само на жителите, но и на гостите на Бургас. Ето това е добър пример как се води кампания – позитивна, приятелски насочена към градската инфраструктура и щадяща града.“, заяви кметът на Бургас Димитър Николов, който е и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Инициативата е на Жени ГЕРБ, имаме национална кампания, която е в подкрепа на всички производители на масло. Ние даряваме тези 28 рози на нашите кандидати за народни представители – да бъдат посланици на българщината. България е страната розите.“, каза Ева Михалева от Жени ГЕРБ.

На финала бяха пуснати и два бели гълъба в небето над Бургас.

Кои са най-важните цели за водача на листата на ГЕРБ-СДС Жечо Станков - вижте тук.