Всяка нова Луна носи нови начинания, но тази ще бъде по-особена. Тя ще даде заряд за творческа енергия, която е притежание на огнения знак Лъв.

Ако планираме да започваме нещо ново не трябва да бързаме. Трябва да бъдем търпеливи и внимателни, защото за изпълнението на нашите планове ще са ни нужни много търпение и постоянство. Каквато и велика идея да имаме, за да я осъществим ще трябва да се потрудим усилено, за да успеем да я реализираме по най-добрият начин.

Влиянието на новата Луна най-силно ще бъде почувствано от огнените знаци: Лъв и Водолей, както и Телец и Скорпион Всеки един от зодиакалните знаци ще почувства по своему действието на новата Луна, но за всички тя ще подари голямо вдъхновение. Какъвто и житейски път да следвате сега има възможност за творческо развитие. Бъдете малко егоисти, в добрия смисъл на думата. Това е време, през което с лекота ще успеете да покажете своите най-добри качества.

Луната е мястото, където жънем каквото сме засели.
А днес луната е в ЛЪВ. Ако знаем, точно какво искаме, ще знаем и какво точно да си пожелаем и какво да направим за постигането му. В момента на Новолунието ние имаме възможността да се обърнем към пространството и към Вселената, да поискаме помощ и закрила в нашите дела.

Предупреждавам, че желанията не могат да се сбъдват в рамките само на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е възможно или им трябва повече време в следващите месеци. Но всичко зависи от нас и от нашата вяра, от нашето желание, колко силно го искаме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в рамките на първите 8 часа и да се напишат на лист хартия и да си ги визуализираме.

Как може да стане това: напишете желанието си до 8 чaса от точния момент на Новолунието, напишете желанието на ръка, препоръчително е да се пише с червен химикал и да ги държите близо до себе си.

Новолунието е наистина един необикновен ден! Един магически ден!

Това е една уникална техника за сбъдване на желания. Нашите мисли са енергия – енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Защото, може да има такива, които са предначертани и предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Ние предявяваме и показваме от какво имаме нужда и го пускаме в пространството. А то впоследствие ни го дава, чува нашите желания и молби. Затова се казва още – искай, за да ти се даде!

Новолунието е един много специален момент, през който ако насочим мислите си в правилната посока и повярваме силно, от цялото си сърце и душа, нашите желания ще се станат реалност. Това е един вълшебен миг, в който стават чудеса!

Вземете този момент и се обърнете към Вселената за помощ!

Останете сами със себе си, с вашата мечта с вашето желание. Затворете очи и си представете, че това което искате вече е факт, реализирано е. Усетете чувствата и емоциите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се отстрани в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това силно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че няма да се случи.

Изключително важно условие е вашето желание да бъде свързано и да засяга само и единствено вас самите, а да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, много се заблуждавате. Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, защото нищо няма да постигнете.
Какво можем да си пожелаем на това НОВОЛУНИЕ в ЛЪВ?
Кои теми ще са актуални за желания на Новолуние в ЛЪВ?
•Деца
•Любов, Страст, Романтика
•Радост
•Щедрост
•Доброта
•Творчески изяви и проекти
•Реализация на талантите и дарбите ни
•Забавления, Развлечения и Удоволствия
•Риск
•Самочувствие, Гордост

Как да формулираме своите желания:

„Благодаря, че имам любовта на моя партньор.“
„ Благодаря, че имам щастието са успея да реализирам своите таланти и дарби.“
„ Благодаря, че имам възможност за много развлечения и удоволствия.“
„ Благодаря, че имам своите прекрасни дечица.“
„ Благодаря, че съм един радостен и щастлив човек.“
„Благодаря, че имам своето самочувствие и гордост, а база а совите таланти и заложби.“
„Благодаря, че мога и че рискувам, когато трябва и за каквото трябва.“
Благодаря, че мога да бъда щедър и да помагам на хората с нещо.“