img

Натурална БИО козметика за лице и тяло

Натуралната козметика за лице и тяло става все по-предпочитана. Органичните козметични продукти се търсят и купуват изключително от мъже и жени. Подходящи са за използване и от малки деца. Нейният състав е екосъобразен и в никакъв случай вреден — това е основното преимущество на този вид козметика, която постепенно заема мястото на своите дрогерийни аналози.

img

История на бебешките колички

Бебешките колички са едно от най-важните неща в списъка на покупки за новороденото. Те са първото превозно средство на малчуганите и голямо удобство за родителите. Но малко хора се замислят, че не винаги е било така. Изобретението е на Уилям Кент, който измислил детска карета през 18 век. Тя доста се е отличавала от сегашния вариант на този абсолютно необходим помощник на всички майки и татковци.

img

Несебърското чудо Неделчо се препъна на полуфинала на "Игри на волята". Вижте как отпадна магьосникът на пъзелите

Художникът и известен аниматор от Несебър Неделчо Богданов стигна полуфиналите на "Игри на волята". За участието си той се беше подготвял три години и е…

img

5-те най-често срещани онлайн измами по време на Черен петък

Черният петък привлича милиони купувачи, които се стремят да се възползват максимално от неземните намаления, да се състезават за последни бройки от продукти и да спестят възможно най-много пари.

img

Още един контузен бургаски играч изнесоха с линейка от "Игри на волята". След Станислава, на терена пострада Мани

Два неприятни инцидента в риалитито на Нова телевизия „Игри на волята” наложиха влизането на лекарски екип на терен. До извънредните ситуаци…

img

Клиновете за тичане превзеха тренда

Клиновете - най-удобното облекло, което осигурява комфорт по време на спорт и помага за регулиране на фигурата. Те са толкова модерни, че всяка една жена ги носи дори и в ежедневието си. В днешно време има толкова много разнообразие от различни модели, които ви позволяват да изглеждате страхотно докато тренирате или дори, когато отивате до близкия маркет.

img

Цирк в "Игри на волята", четирима мъже бутат бургазлийката Мани по дупето, за да премине стена

Бургаското участие в "Игри на волята" е доста напрегнато, а на моминти комично. След като се опита да събори греда с глава, 21-годишната Станислава полу…

img

За къде са подходящи лампионите

Осветлението на дома е от огромно значение за комфортната домашна атмосфера. Ако светлината е прекалено слаба или силна, ако нейният интензитет не кореспондира с предназначението на стаята, ефектът няма да е добър, което ще повлияе и на интериорните резултати.