Разностранно развитата манекенка Глория Петкова, която бе изгонена от ВИП Брадър, се оказа доста необясним талант.

Тя просто блика от заложби. Свири на пиано, пее, измисля си стил на обличане, тип "дръж му шапката на Гетсби", дефилира по незнайно кои модни подиуми, а в свободното си време рисува.

И не само рисува, но и излага картините си на изложби, с които протестира срещу... несправедливостите - (независимо какви са т) в главата й за момента.

А явно в главата й преобладават пенисите, осакатените трупове и извънземните, такива, каквито тя ги вижда. Преди години Глория прави изложба в Милано, където платната видимо са вдъхновени от мъжките атрибути. Тя следвала там архитектура,, а обучението й плащал мъжът на майка й.

Какъв протест точно представляват дебелите еректирали мъжки атрибути, изобразени на платната й, трудно могат да кажат и критиците.

На една от творбите е нарисувана жена, която е напъхала в устата си фалос.

Персонажите в повечето творби са голи и е наблегнато на интимните им части.

На някои от творческите рисунки авторката третира и темата за смъртта и телата без крайници, като Глория особено се опиянява от кръвта.

Глория се държеше доста странно и в Къщата на Биг Брадър, където изпадаше в различни крайности, ту плачеше истерично, ту се смееше още по-истерично, разказваше как обичала да чупи стъкла с голи ръце, а кръвта я успокоявала.

Изложбата и показаните картини в мрежата я определят като човек, който има дълбоки вътрешни проблеми, а някои критици я нарекоха направо луда.

Ние от от изкуство нямаме претенции да разбираме, но и на нас картините ни изгреждат малко стряскащи.