Бутилки с урина, наредени като в магазин, са обичайна гнусна гледка край автогарата в Айтос, сигнализираха читатели. Районът е превърнат в клоака, поради неработещата отдавна обществена тоалетна, която се е намирала в близост. Същевременно WC на територията на автогарата пък по-често е затворена и не може да обслужва нормално пътниците. Затова хората търсят други начини да облекчат естествените си нужди, което превръща района в отблъскваща зона.

„Обществена тоалетна тук отдавна няма, а тази, която работи на автогарата, често затваря дори и преди края на работното време. Аз пътувам няколко пъти седмично и това е голям проблем както за мен, така и за всички пътници. Няма къде да облекчим естествените си нужди. Бутилките, пълни с урина, са честа гледка тук. Освен това всеки ъгъл в близост е превърнат в клоака“, пише възмутен читател на БургасИНФО. Той ни изпрати и снимка на поредната гнусна гледка - пластмасова бутила от вода, пълна с урина.

Сред плановете на общинската администрация бил и ремонтът на автогарата и се предполага, че тогава ще бъде решен и този проблем.