Дошли на моста на Клисура да си начешат крастата - т.е. да скачат с бънджи, пловдивчани бяха изненадани от височайшо посещение. Два лъскави джипа внезапно спряха на моста и от единия от тях излезе премиерът Бойко Борисов - по анцуг и с розова ризка, пише Трафик нюз. Във видимо прекрасно настроение, министър-председателят се захласна по смелчаците, решили да си вдигнат адреналина, като се метнат от високия мост.

Докато ги наблюдаваше как се приготвят да скочат, Бойко Борисов бащински даваше кураж на пловдивската група, а на едно момиче, надвесило се над парапета, дори се скара: "Спри! Я бързо долу!" Разбира се, девойката го послуша тутакси.

Междувременно друго момиче, на чийто приятел му предстоеше да скочи всеки момент, буквално се шашна - за кое по-напред да се вълнува: за живота на любимия си, или за срещата тет-а-тет с премиера. В крайна сметка пловдивчанинът полетя надолу, после се изстреля нагоре, направи няколко салта, и докато пловдивчанката следеше въжето и приятеля си, Бойко... си тръгна.

А довечера най-вероятно пловдивските ентусиасти няма да коментират само бънджито...